Kauppatiet.lic., insinööri Roger Holm, 48, on nimitetty Katternökonsernin uudeksi toimitusjohtajaksi. Holm aloittaa tehtävässä 1.10.2016. Katternökonsernin nykyinen toimitusjohtaja Stefan Storholm on ilmoittanut että hän siirtyy eläkkeelle vuodenvaihteessa.

Roger Holm on 2011 lähtien toiminut Oy Alholmens Kraft Ab:n toimitusjohtajana. Aikaisemmin hän on mm. toiminut johtajana UPM:ssä ja vastuualueena liiketoiminnan kehitys ja business control. Hän on myös aktiivinen eri toimialan järjestöissä kuten Bioenergia ry.ssä, Energiateollisuus ry:ssä ja Suomen elinkeino EK:ssä.

Lisätietoa:
Peter Boström, 044-5509902

Katternö-konserni on Pohjanmaalla toimiva keskisuuri energia-alan konserni, joka tuottaa, jakelee ja myy sähköä ja kaukolämpöä. Konserni toimittaa n. 1,3 TWh energiaa vuodessa lähinnä omistajayhtiöille ja konserni-yhtiö Oy Herrfors Ab:lle myytäväksi edelleen loppuasiakkaille ja Nordpool-sähköpörssiin. Pietarsaareen ja Ylivieskaan toimitetaan kaukolämpöä yhteensä noin 300 GWh. Tuotanto tapahtuu paikallisissa vesivoimaloissa ja eri tuotantoyhtiöissä, etenkin Pohjolan Voimassa, Alholmens Kraftissa ja EPV Energiassa. Herrfors-yhtiöt harjoittavat verkkotoimintaa omassa 110 kV:n alueverkossa sekä paikallista sähkönjakelua neljällä alueella Vöyriltä Ylivieskaan. Katternö-konsernin liikevaihto oli n. 148 milj. euroa vuonna 2015 ja henkilökuntaa oli n. 100 työntekijää.